Lions Odsherred

ForsideKlub infoBestyrelseMedlemmerUdvalgBliv medlemLoppemarked

Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk
Klub nyheder RSS-feed
Hvad er RSS?

Klik her for besøge Nextwave

VELKOMMEN TIL LIONS CLUB ODSHERRED

logo

LIONS CLUB ODSHERRED  er en af de ca. 300 Lions Clubber som findes i Danmark. Clubben har sit klubhus i den gamle gasbeholder på Kingosvej i Nykøbing Sjælland. I øjeblikket har clubben 23 medlemmer der alle har en tilknytning til lokalområdet. Lions Club Odsherred er selv "moderclub" for Lions Club i Svinninge.

Clubbens formål er, at hjælpe humanitært i lokalsamfundet, på nationalt- og internationalt plan, derudover prøver Clubben også at støtte kulturelle tiltag. Clubmøderne finder altid sted første mandag i måneden klokken 18:30 og tredie mandag i måneden klokken 19:30.

Udover det velgørende formål er det også clubbens formål at fremme venskabet mellem medlemmerne ved at gennemføre arrangementer, hvor ofte ledsagere og børn deltager.

Alle midler som samles ind, bliver 100% givet ud igen til de formål clubbens medlemmer ønsker at støtte. Al administration betales gennem medlemmernes eget kontingent.

Savner du et godt netværk eller ønsker du bare at give en hånd med i det humanitære hjælpearbejde som Lions International står for, så kom som gæst til et clubmøde og se med egne øjne, om det er noget for dig!

løvehilsen

Et godt løvekram er ikke af vejen ;-)

Klik her for at sende en mail til Lions Danmark