Hjem - Lions Odsherred

Som medlem af Lions får du

Glæden ved at gøre noget for andre gennem arbejdet i fællesskab, hvor du finder nye venskaber, stor indsigt i lokalsamfundets små og store behov for hjælp blandt voksne og børn.

Fælles mål
Fælles mål er at hjælpe dårligt stillede både lokalt og globalt. Vores loppemarkeder ca. 18 gange om året bidrager økonomisk lokalt så dette er muligt. Alt går 100 % til velgørende formål.

Medlemsskab
Medlemskabet koster 2 x 650 kr. om året, der forfalder i januar og august. Gennem medlemskontingentet går et mindre beløb til administration for Lions Danmark. Udover kontingent skal der påregnes udgift på kr. 50,- - kr. 100,- pr. møde, til dækning af middag m.m

Vi er helt almindelige mennesker at begge køn, alle aldre og erhverv.

Påklædningen til møderne er almindeligt pænt tøj, men til gallafester, optagelse af nyt medlem, nytårskur o.lign. er festtøj: jakkesæt, slips, kjole "uniformen".

Det første år, tilknyttes man en "sponsor" som virker som mentor: vejleder for én.

Møder
Den første mandag i måneden klokken 18:30 og den tredie mandag i måneden klokken 19:30 er der klubmøde. Det foregår i vores klubhus på Kingosvej 6 i Nykøbing Sjælland. Der forekommer besøg på virksomheder, eller anden form for besøg, hvilket vil være omtalt i vores program.

Foruden alle de officielle hensigter med organisationen, får man et bredt socialt venskab og omgangskreds, da flere udvalgsmøder foregår på skift privat hos medlemmerne.

Er dette noget som har vakt din interesse, er du velkommen til at kontakte os for yderligere oplysninger.    odsherred ved lions prik dk

så bare følg med mig ;-)